Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: KARIM AL-ABDALLAH


BLÅELD TILL DIN ÄRA

BLÅELD SKA BLOMMA
VID HAVET DÄR VI GÅR
AVSLUT OCH BOKSLUT
FÖR SVUNNA, VILDA ÅR
BLÅELD SKA FLAMMA
MOT SOMMARHIMMEL BLÅ
OCH VID HORISONTEN
SKA SEGELBÅTAR GÅ

ÄNTLIGEN KLARHET
ÄNTLIGEN FÅ REDA UT
TANKAR SKA VÄDRAS
OCH ALL UNDRAN FÅ ETT SLUT
HAVSVIND SKA LEKA
I DITT OFÄRGADE HÅR
INGEN SKA TVEKA
ELLER DÖLJA NÅGRA SPÅR

LARZ GUSTAFSSON 14/11 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2019-11-14 21:18



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Finstämd och rytmisk som havet :-)
2019-11-23

  Koloristen
Hell dig, blåeld!
2019-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP