Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en längtan


Längtan efter en kyss

jag längtar oändligt

som ett litet barn längtar efter Jultomten

att få möta dina läppar




Bunden vers (Haiku) av Pea
Läst 628 gånger
Publicerad 2006-07-01 21:44



Bookmark and Share


  skaparen
gillar.
2006-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Pea
Pea