Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NORDISK SOMMARNATT

Den ljusa nordiska sommarnatten

Dess like finnes ej på vårt klot

En särskild glans speglar sig i vatten

Ett skimmer, så svårt att stå emot

Man ville stanna och blott begrunda

hur lyckligt lottad man ändå är

Fast hårda tider nu torde stunda

kan jag just nu ändå tjusas här

 

LARZ GUSTAFSSON 16/11 2019

 

http://www.presensdesign.com/bilder/orv408.jpg

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2019-11-16 20:02



Bookmark and Share


  Koloristen
"Nu samlas vi kring brasan och hälsar Nordisk vår" (Mörbyligan).
2019-11-17

  Thylacine
Mycket vackert skrivet om våra vackra nordiska sommarnätter!
2019-11-17

  Lottie Ålhed VIP
Vacker är sommarnatten ljus över fjordens vatten....fint
2019-11-17

  Niliboy
Vårt vackra å skön land! Så fint du diktat Lars!
2019-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP