Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läskoden.

Att kunna läsa
är någon form av magi,
hemliga tecken
öppnar för möjligheter
får människor att växa.









Bunden vers (Tanka) av Cikoria Blå VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-17 06:00



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Mänsklighetens viktigaste kanske
efter elden. Båda måste användas på rätt sätt. Din tanka väcker tankar.
2019-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP