Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränslandet klokuggla <3



just där mellan sömn och vaka
hände det älskade uggla
det kändes som om du var där
solade mig i miraklet
varje gång din ande av ljus
stryker min kind
jag lever och du
ett ögonblick en evighet

en kort sekund och havets röst är din
lyckotårarna
tacksamhet över att du lever


otäckt många som dör
sidor som försvinner,
hoppet de byter till en ny fasad









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2019-11-17 06:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP