Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DOKUMENTÄR

Ser en dokumentär

och jag sörjer en vän

ja, en gammal god vän

som är med i just den

Hugg av saknad som känns

i en gammal mans bröst

Inte alls överens

med min sorg och min höst

 

Och jag tänkte att han

inte visste nåt då

inte visste nåt alls

om hur det skulle gå

Han var glad, han var stark

och han levde till max

men i avlövad park

kommer Dysterkvist strax

 

LARZ GUSTAFSSON 17/11 2019

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 473 gånger
Publicerad 2019-11-17 21:34



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Finstämd och sorglig :-(
2019-11-23

  Maria Lönn
Fint. Livet balanserar på en skör tråd.
2019-11-21

  Niliboy
Fint om vän å saknad, en vän betyder så mycket!
2019-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP