Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag var evig tills…

 

Jag var en sten
Tills,
Gud skapade av mig ett liv

Jag var död
Tills,
Gud gav mig ett liv

Jag var färglös
Tills,
Gud mångfärgade mig

Jag var naken
Tills,
Gud klädde på mig

Jag var oskuld
Tills,
Gud visade mig synden

Jag var evig i evigheten
Tills
Gud straffade mig med döden

Jag visste inte om kärleken
Tills,
Gud talade om hatet till mig

Jag var jämn
Tills,
Människan såg som udda på mig

Jag var en Anda
Tills,
Gud gav mig en själ

Min värsta vän
Är
Mitt ego

Min bästa vän
Än
Mitt samvete

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2019-11-18 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP