Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stör ej Tack!

 


Vila i mina drömmar
Och
Stör ej Tack!

Se djupt i mina ögon
Och
Stör ej Tack!

Läs mina tankar
Och
Stör ej Tack!

Jag sitter och njuter av
Ensamheten
Jag delar inte med min ensamhet

Jag sitter och njuter av
Stillheten
Jag delar inte med min stillhet

Sitt ner och njuta av ensamheten
Av stillheten
Och STÖR EJ!

Tack!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2019-11-18 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP