Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesi skriven av en människa om teknik


Bordsbön

Se till mig som liten är
Tack gode gud för tekniken.
Låt den fungera idag också.
Välsigna och bevara den.
I evighet.
Amen.




Fri vers av Håkan Gulliksson
Läst 172 gånger
Publicerad 2019-11-18 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Gulliksson