Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DAFFY TJATTRAR

Nere vid bäcken tjattrar Daffy

Han håller hov nu igen

Förr var han en anka bland ankor

men nu är han konungen

Pennalisten Daffy är en fena

Han formulerar sig väl

I ankträcket har han sin arena

Där rear han ut sin själ

 

LARZ GUSTAFSSON 18/11 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2019-11-18 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP