Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kan vi sluta längta?

Vad är det vi försöker få varandra att förstå, att världen inte är grå?
När kommer detta svarta hål, vårat mål? Kom, kom svarta hål, så vi kan göra mål!
Fatta kompis vi är små, vi är lika små även om vi är två. Vi är små, världen är grå,
vi är aldrig två, vi har ingenstans att gå. Sluta gå, sluta må, sluta... slå!
Vi slåss för oss, slåss för att vi kan, vi kan.. inget! Inget är målet, att träffa hålet,
att sluta vara, det är målet. Sluta slåss, sluta kämpa, vi har inget att hämta, längta!
Längta efter att vara inget och allt, inget är kallt, ballt...




Fri vers av J.K
Läst 419 gånger
Publicerad 2006-07-01 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.K