Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"This ain't no party, this ain't no disco, this ain't no fooling around. This ain't no Mud Club or CBGB's. I ain't got time for that now."


GERILLATIDER

 

DETTA ÄR

GERILLATIDER

LEV OCH LÄR

AV HUR VI STRIDER

JAG KOM HIT

MED KRIG I BAGAGET

TANKSEN TOGS

UT UR GARAGET

DETTA ÄR

EN STADSGERILLA

FÖR EN DEL

DET SLUTAR ILLA

MILITANS

SOM ALDRIG MISSAR

OCH SOM ALDRIG

KOMPROMISSAR

FLY OM DU

ÄR RÄDD FÖR HANDLING

FÖR AKTION

OCH FÖR FÖRVANDLING

SPRING TILL SKOGS

GERILLATIDER

NÅGRA SLOGS

OCH ANDRA LIDER


VI, DEN RÖDASTE FRAKTIONEN

KOMMER MED REVOLUTIONEN

INTE VILLA VILLERKULLA

HUVUDEN SKA SNART FÅ RULLA

BULLERBYN

SKA RAMPONERAS

ELD I SKYN

VI KOLORERAS



LARZ GUSTAFSSON 18/11 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2019-11-18 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP