Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Du var här, du var nära
Nu endast tomhet och ångest...
Försöker finna orden för min känsla
Känsla av tyngd, förvirring och desperation
Desperat försöker jag finna svaren på varför, var och sen....
Vill veta!
Måste veta!
Min kropp är tung, mina steg är tunga, mitt sinne är tungt av sorg..
Förvirrad
Svårt att förstå
Svårt att se meningen...
Sorg, sorgen över att du inte längre är, över att du inte längre ler, över att du inte längre får njuta av allt det vackra som dina ögon skänker dig, över att du inte längre får känna värmen från dina barn,
över att du inte längre får leva...andas..
Leva
Leva
Leva
Att inte längre finnas, är det ens möjligt?
Som att backa i sina egna fotspår
Osynlig
Borta
Borta
Borta!







Fri vers av Victoriatheodoru
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-19 19:39



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Det obeskrivliga Vl beskrivet i dina ord!
2019-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Victoriatheodoru
Victoriatheodoru