Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Igår var det internationella mansdagen.


Vers till män.

Lyssna alla män,
inga men!
Idag blir det kaka,
visst skulle det smaka,
eventuellt med sällskap av en maka?
Det är minsann
dagen idag
för dig som är man.




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-11-20 05:53



Bookmark and Share


  Torbjörn S. Brandhill
Det var även internationella toalettdagen vilket är väldigt roligt. =)
2019-11-20

  Gunnar Hilén VIP
Det kan tyckas som att vi har nästan hela året vi män.......men jag vet att det inte känns så för männen......vi är så små...vi bara pumpar upp oss...och använder våld när vi blir stora i kroppen men men vi är mammas små små gossar.
2019-11-20

  Staffan Nilsson

Kul diktat, som sagt, men vi män har alla dagar om året - utom kanske 8 mars ...

2019-11-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul diktat!
2019-11-20

  Öknens Ros VIP
Nåt gott till kaffet blir det nog.
2019-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP