Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad/vem är jag!?

 

Vem skriver jag för egenttligen!

Varför skriver jag?

 

För att lätta mit samvete? - Psykopat. Sociopat.

Finns det något jag inte är? - Vinnarskalle. Kickass personlighet. Manipulativ!

 

Dessa ord beskriver inte min kärna, mitt inre. Det är endast fascetter av mitt återspeglade trasiga ego.

 

Kabbalah kanske för mig närmare målet om total upplysning!




Fri vers (Fri form) av The_Guardian
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-20 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The_Guardian
The_Guardian