Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det heter i Bibeln, att många vill ha ett SKEN av gudsfruktan men man vill inte veta av dess kraft. Det heter även att Satan kan uppenbara sig som en ljusets ängel. Han är ju lögnens fader.


OHOJ!

Någon ropar från marginalen

Jag vänder mig åt ett annat håll

Som Nasser stängde Suezkanalen

så vägrar jag ha kontakt med troll

Här släpps nidingar ej igenom

Ingen djävul släpps över bron

Och den där som det liksom sken om

han har besegrats blott genom tron

 

 

LARZ GUSTAFSSON 23/11 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2019-11-23 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP