Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

" :) "


Le,
le och var intressant,
intressant är intresserad är intressant
häpna.
personer kommer in; så le. Le och se.

leende le, se in i andras ögon intresserad och intressant.
Det är inte jag

Du ser mig
Ler inte till mig,
ser mig.
Men jag ler till dig




Fri vers (Fri form) av Boak
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-24 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boak

Senast publicerade
Hennes kraft
" :) "
* Se alla