Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MESIGT

Jag låter Jesus

visa mig vägen

Ty Han ÄR Vägen

i alla lägen

Mesarna vänder sig

till gamla myter

Självgoda blåser

de upp sig och skryter

 

LARZ GUSTAFSSON 24/11 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2019-11-24 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP