Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En kommuniké


MACHT KAPUTT, WAS EUCH KAPUTT MACHT

Förstör det som förstör dig

Allt det som bryter ner

Förgör det som förgör dig

om du vill leva MER!

Man nöjer sig med status

och enbart existens

Men sanningen, "Pilatus"

den både syns och bränns

Förstör det som förstör dig

En dag är det för sent

Förgör det som förför dig

och håll ditt inre rent

 

LARZ GUSTAFSSON 24/11 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2019-11-24 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP