Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BORTRE GRÄNS

För alla orättvisor

finns det en bortre gräns

Ja, oavsett hur det

just för tillfället känns

All ondska ska förintas

Förtrycket malas ner

Och utsugning och plundring

ska inte finnas mer

 

Som jag ser Domedagen

så är den något gott

ty Domaren är Han som

har sonat våra brott

Om du har låtit dig

bli försonad med Gud

så tillhör du den skara

som kallas Jesu brud

 

Johannes satt på Patmos

Han såg det i en syn

Såg underliga tecken

som visades i skyn

Han såg det hela tydligt

Det blir en grand finale

Och då är mörkrets onda

och fula "saga" all

 

 

LARZ GUSTAFSSON 24/11 2019

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2019-11-24 19:19



Bookmark and Share


  Niliboy
Lärorikt å ord som värnar vi utsatta å bedrövade! Gott mod!
2019-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP