Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har aldrig hört på maken till förklaring,kanske man borde höra makan också !?


~~~~~~REFLEKTION PÅ E.ERLANDSSONÅTALET~~~~~

Vad har den okontrollerade fin
och grovmotorikens fysiska
rörelser,
berörda av Parkinssons sjukdom,
med vissa kjolstyg att göra ?

Möjligen letade han efter sin plånbok
i fel ficka.

*
När blir det åtalsföreläggande på var
en man fäster sin blick ?

*
Vart är den civiliserade människan på väg ?

~~~~~~~«»»»»«««}}}{{{{{»»»««««»~~~~~~~~~

Skulle kunna vart en Monty python-sketch.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 428 gånger
Publicerad 2019-11-26 06:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP