Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

* THE CHAMP *

Efter att han avhållit sig ifrån sexuell
aktivitet i ett helt år och endast ägnat
sig åt hårdträning,sparring,löpning,
tarmsköljning,
och fysisk rening i kombination med
mental träning,
gick han upp i ringen.

Adrenalinstinn och
laddad som en bomb,
med ett berg
av oförtjänta oförrätter
inom sig
slogs motståndaren ut på knockout
i 1:a ronden efter bara 20 sekunder,
som inte reste sig innan teen and out.

Publiken fick inte mycket underhållning
för biljettpriset.

Det hela var över lika snabbt som den
första orgasmen.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2019-11-26 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP