Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: ANDERS SUNDIN


REVOLUTIONÄRA SÅNGER

Revolutionära sånger

flammar i vår natt

Där ditt hjärta är, min vän

där finns också din skatt

Har du satt din hand till plogen

tveka aldrig mer

Lämna Sodom, lämna krogen

Se vad Jesus ger

 

Revolutionära sånger

sprider  budskapet

Det är hög tid att förkunna

evangeliet

Gisslet svingas över

mamonsdyrkan i vår tid

Sök Guds Rike först och

du ska erfara Hans frid

 

LARZ GUSTAFSSON 27/11 2019

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2019-11-27 18:09



Bookmark and Share


  Koloristen
Ja, det ligger det något i!

"Revolutionära kvinnor" däremot får vi nog se upp med.
2019-12-01

  Larz Gustafsson VIP
"You don't need a weather man
To know which way the wind blows"
(Bob Dylan)
2019-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP