Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Och Han är definitivt INTE nervös!


JESUS ÄR INGEN DEKORATION

 

Jesus är ingen dekoration

inget halsband med ett krucifix

Jesus är inte konfirmation

inte spädbarnsdop och andra tricks

Omvändelsen ingen tébjudning är

inget jippo och ingen kampanj

Herren förordnade brödsbrytelsen

inga jordgubbar, ingen champagne

 

Jesus är inte en tradition

som man vårdar i vigda rum

Sann tro är uppbrott och revolution

Det är KRAFT i evangelium

Guds Ord är KRAFT, inte bara ett sken

inget kyrkligt alternativ

Lärjungaskap är ett korsbärande

det är efterföljelse och liv

 

 

LARZ GUSTAFSSON 31/1 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2019-11-27 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP