Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN SOM INTE HATAR ÄR SJUK I HUVUDET

Den som inte hatar

är sjuk i huvudet

Hatet är normalt

Det är sunt

Den som bara pratar

men saknar sans och vett

lovar runt

men håller så tunt

 

Även Herren hatar

hatar syndens makt

för den bryter ned och förstör

Det är DU som spyr ut

ditt Satans förakt

såsom alla hycklare gör

 

LARZ GUSTAFSSON 28/11 2019

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2019-11-28 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP