Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DÖD åt julen!


HAR DU EN AVVIKANDE ÅSIKT

Har du en avvikande åsikt

vill förtryckarna stämpla dig

Kalla dig för galning och nazist

Har du en avvikande åsikt

om du vågar säga nej

betraktas du som mer än lovligt trist

 

I enkelriktade Sverige

detta dårhus i högan Nord

där kostar det på att bryta mönstret

Det är mycket värre

än att begå ett mord

eller urinera genom fönstret

 

 

LARZ GUSTAFSSON 28/11 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2019-11-28 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP