Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BROR DUKTIG OCH DE FÖRNUFTIGA

Nu kommer de förnuftiga

för att tillrättavisa

De är förskräckligt duktiga

Dess visdom må du prisa

Bror Duktig i spetsen går

för viktigpetterparaden

Här kommer de förnuftiga

och förbluffar staden

 

LARZ GUSTAFSSON 28/11 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2019-11-28 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP