Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk

tänk om jag var en kylskåpsmagnet.
då skulle jag inte kunna göra något.
vänta där, vänta. tills jag på något färgglatt fick sitta på.
kanske skulle jag frysa, om jag var på en frys.
och inte ha något att täcka mig med.
bara papper, anteckningar, räkningar,
som de stressande varelserna tvingat mig att leva på.
och de kramar mig aldrig.
de tappar mig ofta.
och om jag så hårt försöker slita mig loss
kanske jag ramlar och går sönder.
då slängs jag, och en annan liten oskyldig magnet får ta min plats.
jag hoppas.




Övriga genrer av jagsjälv
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-07-02 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagsjälv