Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min dåliga dag.


min dåliga dag.

Kanske är det de som inte förstår,
Kanske är det jag?
Kanske måste jag ändras?
Jag fattar inte varför?
Om någon kunde förklara varför?
Det är tråkigt.
Idag så var jag där.
Det gjorde det inget bättre.
Sämre med andra ord.. Mycket sämre.
Det sög, riktigt.
Jag vet inte varför?
Är det bara jag?
Är det?
Kanske inte?
Om inte,
Kan du komma?
Komma till mig?
Så kan vi vara likadana.
Du och jag.

Sen pratade vi,
Om en sak till,
Det var som en förolämpning.
Undrar varför den människan sa så.
Människor säger många dumma saker.
Och jag tänker för mycket.
Den som tänker för mycket kommer till tankar den inte vill.
Jag har kommit dit.
Varför började jag tänka..?

Och nu sitter jag här, tänker på allt, borde sluta tänka, men kan inte.




Fri vers av jagsjälv
Läst 385 gånger
Publicerad 2006-01-27 19:32



Bookmark and Share


  Magica VIP
gillar dikten, framförallt "komma till mig , så kan vi vara likadana". Speciellt skrivet!
2006-11-28

    la-poet
shit.. du är i knipa
själv har jag tänkt jette´mycket.. länge nu
tänker fortfarande.. men har tänkt på det mästa.. allafall för tillfället

nu funderar jag över varför jag tänkte.. tänker..

de e jobbigt., lycka till,

bra formulerat.. och skrivet!

:)
2006-01-27

    vilsen
nä, ibland är hjärnan för stor, för ens eget bästa. intressant text !
2006-01-27

    jagsjälv
min första.
2006-01-27
  > Nästa text
< Föregående

jagsjälv