Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävulen och Gud


Djävulen vill dra oss bort från
kärlekens och kreativitetens
centrum, söva ned, och få oss
att glömma vilka vi är tills allt
vi känner är meningslöshet
Han är en lögnens och
manipulationens mästare
som hatar sanningens ljus
och allt han vill är att vi ska
gå under, gå ohjälpligt sönder
Du kommer och kysser min
panna, en hand på mitt bröst,
och sjunger mig milt strålande
sånger om förtröstan och trygghet
Gud överger oss aldrig hur svart
det än kan se ut, svart och hopplöst
Kraften är med oss och mirakel sker
när vi öppnar våra ögon och ser. 
 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-29 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP