Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mina musikaliska loppisänglar


Äntligen


Lagom till Advent
lyser nymånens skära
efter en lång tid
i novembermörker

Schersminen har tagit på sig
en liten snövit särk
som påminner om
hennes vårstass

Det har sagts mig
att solen ska lysa
i morgon
så nu får jag lust
att stämma upp i lovsång
med mina änglar




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-11-29 17:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint!
2019-12-08

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, tänk så mycket det betyder när solen tittar fram...jag sjunger gärna med i din sång...:-))
2019-12-02

  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllning till ljuset som vi så väl behöver. Texten förmedlar lugn, harmoni och glädje!
Bra skrivet.
2019-12-02

  Chawa VIP
Glädjefull dikt om ljusets intåg (på olika sätt) i adventstider! Jag kan riktigt se och höra den gladlynta körsången från diktjaget och änglarna.
2019-12-01

  Maj-Lis VIP
Ljus tanke i novembermörkret
2019-11-30

    Lena Staaf VIP
Fin och hoppfull adventsdikt!
2019-11-30

  Monika A Mirsch VIP
Oj, jovisst sprider sig sången över Tjärobyn och hem till mig! Tack för den ljudande dikten!
2019-11-30

    Birgersdotter VIP
Ljuvligt
2019-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP