Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stallestollen är ett kräk. Förtjänar spark i baken. Han tror han har kläder på men han är faktiskt naken.


TALA FÖR DIG SJÄLV

Tala för dig själv

ditt Satans kräk

Tala för dig själv

din dryge fåne

Lägg dig inte i

vårt bibliotek

Vimsa vidare

på din egen måne

 

LARZ GUSTAFSSON 29/11 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 144 gånger
Publicerad 2019-11-29 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP