Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"JAG ÄR DÖDEN"

"Jag är döden!"

ropade Thomas Quick

mot ett par som

pysslade med picknick

 

De blev vettskrämda

Själv har jag garvat gott

"Jag är döden!"

Ultrakul fastän rått

 

LARZ GUSTAFSSON 29/11 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2019-11-29 17:43



Bookmark and Share


  Koloristen
"I am the slime" (Zappa).
2019-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP