Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET VACKRASTE LANDET PÅ JORDEN

Det vackraste landet på jorden är vårt

Det framstår i fägring och prakt

För somliga tycks detta vara så svårt

men Gud backar upp det jag sagt

Han skapade furorna, havet och skog

konvaljen och rosen också

Hans namn det är Jesus

Han är mer än nog

som skapat det gula och blå

 

LARZ GUSTAFSSON 29/11 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2019-11-29 18:38



Bookmark and Share


  Koloristen
Jepp!
2019-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP