Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DE ÅRLIGA HYRESHÖJNINGARNA

Fastighetsägarna vill höja igen

med 3,5 procent

De höjer hyran varje år

Det gäller att vara solvent

Något som många dock inte är

Exempelvis hustrun och jag

Fastighetsägarna vill höja igen

Skönt att jag ska härifrån en dag

 

LARZ GUSTAFSSON 30/11 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2019-11-30 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP