Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Journalistens spartips

Det är tidsödande och ganska trist
ibland att arbeta som journalist
för alla nyheter som folk vill ha
ska finnas digitalt och gratis ska det va

Alla som inte vill betala
inte en liten krona ens
passerar samvetslöst de snålas gräns
och papperstidningen vet ingen hur den känns

Men papperstidningen är jättesmart
att bläddra i den kan va underbart
och folk med dålig ekonomisk syn
kan hämta sig en gratis gårdagens på byn

Det är det bästa ni kan göra
när era pengar tagit slut
om läget ändå är totalt akut
så leta en rabattkupong att klippa ut




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2019-11-30 22:41



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Snålheten bedrar visheten
2019-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP