Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm

Han gick långsamt fram till den vackraste kvinna han någonsin hade sett och viskade ömt i hennes öra där han berättade hur vacker hon var. Han tog sedan fram en bukett rosor som han gömt bakom sin rygg och gav till henne, den kvinna som han länge vart förälskad i. Hon fattade tag om hans ansikte med båda sina mjuka varma små händer, förde hans ansikte närmare sitt och gav honom en kyss. Han vaknade då upp och insåg att allt bara var en dröm, en dröm som kunde varit sann.




Fri vers av Patrik Qvarnström
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-01 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Qvarnström