Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Baylies på katthemmet


Nyfiken i en strut


jag landade här för utsikten över världen
ändå ser jag dig klart genom ögonvrån
behöver inget okular på färden
ser natten lika klart som dagen, ovanifrån




Bunden vers (Sonett) av morgonstjärna VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2019-12-01 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP