Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ned med hetsen mot överviktiga! Stoppa viktnazismen!


FETTSTAPO OCH THE KILOCAUST

Nazigym och träningstvång

Folket är förslavat

Som i Hitlers stat en gång

har man förestavat

Alla ska se lika ut

Måste vara smala

Så värderar vi varann

Det är det centrala

 

Jag har valt att trotsa er

trotsa direktiven

Ni är många, ni blir fler

men jag är utebliven

Struntar i er sjuka hets

Håller på distansen

Fast mitt BMI har mätts

får ni aldrig chansen

 

LARZ GUSTAFSSON 1/12 2019

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2019-12-01 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP