Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GENUS MOTSATSER

Att iordningställa naturen till sina
rätta element,
vad gäller onaturligt sexuellt
betingade böjelser,
bör uppmärksamma betydelsen
av mänsklighetens
vara eller icke vara,
enär två av samma kön inte kan
föda barn.

Transvitism som kan antas bero på
söners extrema tilldragelse till modern,
som helst vill återgå till fosterstadie
och döttrars vars penisavund
vill efterlikna sin fader,
är en komplexitet av genus motsatser.

Sexuell dragning till icke könsmogna
varelser,
lär väl bero på åldrandeprocessen
och att den mest potentiella kraften
ligger i det outvecklade,
vilka själva är omedvetna om
naturens utvecklingsfaser,
där det onaturliga bestraffas
av naturen,
liksom könslig attraktion till djur
(Tidelag eller Zoofili)

Den som idkar sexuell samvaro
med döda (Nekrofili) är en egoistisk
självtillfredsställelses självupptagna
akt av sin egen varseblivning med
döden som attraktionskraft.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2020-05-14 02:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP