Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utan personligt inflytande eller värdering konstateras sålunda fakta.


RAKRYGGAD POLITIK GÅR I MARSCHTAKT

Att förvägra inflytande fr Sverige-
demokraterna,
är att förvägra svenska folket
sina demokratiska rättigheter.

*
Rakryggad politik går i marschtakt,
så den som ska gå i bräschen,
för Sverigedemokraterna,
gör bäst i att lära sig det med en gång.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2019-12-03 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP