Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korkeken Haiku



Lättsinnets gåva
har jag ej begåvats med
släkten Ferdinand




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2019-12-03 12:05



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
På kornet
2022-12-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP