Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Ingår i " Maximerna"


DEN SOM KÄNNER ALLA KÄNNER INGEN

Bli en ny sorts Gud,
och säg att den som
känner alla,
känner ingen,
likasom den som är vän
med alla,
är ingen vän med.

*
Den som "bara" är vän,
med en attraktiv kvinna,
utan önskan att ligga
med henne,
har antingen ett förstelnat
känsloliv,
eller är homosexuell.

*
Den förste att förneka
en konspiration,
är konspiratören själv.

*
Att skriva är krig !

*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2019-12-04 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP