Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prylsamhället

Volvo, villa och vovve
Kanske sommarstuga.
Prylarna ockuperar
Och förslavar
De skall brukas
Repareras, underhållas
Det tar tid och
Kostar klöver
Prylar är bra
För avkoppling och
Effektivitet
En balansgång




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-05 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar