Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3


de kyliga vindarna



drar över landet
det är vinterängeln med rimfrostvingar
vars blå ögon gnistrar
solen mäktar inte värma alla bottenfrusna
packade resväskan tog en charter
längtade efter sol och värme
våren anländer först
med nästa tåg klockan 00,01
stinsen som står på perrongen har tålamod
varken humör temperatursvängningar
får honom att svikta

god morgon underbara vintervärld :)




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-06 06:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP