Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En oändlig narration

ditt komma min punkt

så nära varandra finns

denna frånvaro




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2019-12-06 03:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP