Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månrövad

Himlen
sjunger så sorgset
ditt namn idag
Universums
alla längtande stjärnor
vill kalla dig åter
Du
som en gång glömdes
på månens skuggsida
Säg
finns du där än?
Min själ kan
inte längre höra
dina hjärtslag
Kanske tystnaden
döljer dem




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-07 14:57



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Dina hjärtslag dväljs som inlindad tystnad, du månskuggebarn.
2020-08-03

  Seasons VIP
Vad fint!
2019-12-08

  Seasons VIP
Vad fint!
2019-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP