Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snödroppen


talar tystnadens språk
mitt hjärta är rent
jag är en själ som vistas
under jorden
men reser mig varje vår
jag får min näring därifrån
men utan ljuset
överlever jag inte
vi ljusbärare
än skadade kämpar
oss ur mörkret
hopp tro och kärlek
överger oss inte









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-08 06:30



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kämpestarka är de än trampade
2023-06-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP