Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väntar på gårdagarnas ljus


Det obeskrivligt surrealistiskt skeva sjuka samhället. Ett utstuderat mardrömsscenario.
Julkommersens kollektiva neuros. Människorna galet euforiska i jakten på ännu en underbar kick i en skriande avsaknad av ett friskt och pulserande själsliv. Vi andas, tänker, dricker och äter tomhet. Barnen hjärntvättas för att passa in. Senaste dygnet har fyra människor tagit sina liv i landet därför att det är ett så oerhört gynnsamt drivhus för psyksjukdom och psykiatrin är kass. Finns det överhuvudtaget några rebeller i Sverige eller har alla somnat in? Bara sverigedemokraterna som ångar på i sin sinnessjukdom utan något som helst motstånd från de övriga partierna eller några andra. Stress, sömnbrist, förnedring, desperation och ett brinnande hat. Jesus Kristus förbarma dig över oss. Tänd vår längtan och vårt hopp, väck vår kärlek och empati. 

 

 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2019-12-08 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP