Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ingår i skriften "Notarius publicus"samt "Lyriska virus" © Sten Wiking


JURISDIKTION

Det kan straffa sig säga fel saker
till fel person,och leda till domstol
som inte accepterar det som sagts,

men det är först när någonting
medför allvarlig skada som det
rättsvårdande maskineriet tar vid,
som när någon överför ett virus
till annan,eller försöker projicera
något ovälkommet på andra.

Man föreställer sig vad som skulle
hända med Kina om samtliga
drabbade länder stämmer dem för
den ekonomiska skada och förlust
av människoliv,deras virus åsamkat
världen,vilket pg av "mörkning" av
viruset är brott mot mänskligheten.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2020-05-09 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP